برای این مدل لباس مجلسی ابتدا الگوی اولیه را با توجه به متد کاری خود رسم کنید سپس به توضیحات به دقت توجه کرده و پیاده سازی کنید.
پنس زیر سینه و پنس کف حلقه را حتما می بندیم.
از خط کمر پهلوی سمت چپ تا 4~5 سانتی متر پایین تر از خطر کمر پهلوی سمت راست یک برش طبق مدل ایجاد می کنیم.
برای طراحی این مدل حتما از جلوی کامل استفاده شود
دقت کنید این مدل ارائه شده مشخص است که برای سایز 36 ~38 دوخته شده بنابراین اندازه های این طراحی ارائه شده هم نسبت به مدل در نظر گرفته شده .
شما عزیزان باید دقت کنید که اگر این مدل را مثلا برای سایز 44~46 بخواهید طراحی کنید حتما فاصله ی پیلی ها در برش کمر را بیشتر از 3 سانت طراحی کنید تا آخرین پیلی از خط وسط جلو بگذرد و به سمت راست بیافتد چرا که اگر برای سایز های بزرگتر از 36~38 همین 3 سانت ها را در نظر بگیرد چون خط کمر فرد طبیعتا به دلیل سایزش زیاد خواهد بود بنابراین برش های پیلی در سمت چپ فرد خواهند افتاد تا جایی که حتی به وسط جلو هم نخواهند رسید پس برای این که عین این مدل را برای هر سایزی بتوانید طراحی کنید باید فاصله های برش پیلی ها را هم از برش کمر و هم از لبه ی دکلته طوری تنظیم کنید که به سمت چپ فرد نیز پیلی برسد.
برای قسمت دامن از الگوی دامن ماهی استفاده میکنیم طوری که جواب نهایی بدست آمده از فرمول را از خط زانو داخل میشویم و از لبه حدود 5~15 سانت خارج شده به هم وصل میکنیم.
قسمت نقطه چین شده همان قسمتی است که باید کپی شود.
الگوی بعدی
از پیلی دوم یک برش اریب تا باسن بزرگ میزنیم و اوزمان 5 سانتی می دهیم.
در امتداد پیلی دوم به صورت صاف برش میزنیم و پیلی های 25 سانتی میدهیم دوباره به فاصله ی 1 سانت یک برش زده و پیلی 25 سانتی میدهیم
یک برش هم در امتداد برش بالا زده و پیلی 8~10سانتی می دهیم.
تکه ی کپی شده از روی دامن که پیلی خورده.
همان تکه را عین مدل روی دامن و قسمتی از سینه پیلی می دهیم.
در این تصویر قسمت بالاتنه هم پیلی خورده (طبق طراحی ارائه شده) و خطی را که با مداد نشون دادم طبق مدل برش میخورد
دقت کنید که پیلی بالاتنه به صورت یک طرفه و رو به سمت چپ می باشد .
آموزش این مدل لباس مجلسی ها را از دست ندهید.