لباس کالایی فرهنگی است که در پس هر رنگ و هر نقش آن، ظرافت اندیشه، ذوق و هنر هنرمندانی آشکار است که آن را پدید آورده اند. لباس ایرانی در پیوند با طبیعت شکل گرفته و با احترام به آن به کمال رسیده است. هنر دست ایرانی با بهره گیری از طرح مایه های اصیل ایرانی، جان مایه ی لباسی را پدید آورده است که توأمان مظهر ذوق و سلیقه ی ایرانیان و زیبایی و غنای فرهنگ این سرزمین است. شعربافی شعربافی به معنای تار یا نخ باریک از شیوه های نساجی است و پارچه ی شعربافی با استفاده از نخ پنبه و الیاف ورنگ طبیعی بارنگ آمیزی متنوع به دست هنرمندان شهرکاشان بادستگاه های چوبی به سبک سنتی(قدیمی) بافته می شود. این پارچه، تاریخی بسیار کهن داشته و امروزه مانند سایر هنرهای اصیل ایرانی رو به فراموشی می رود. هدف از به کارگیری این هنر، تاکید بر صنعت دست، پاسداشت طبیعت و احترام به سلامت مصرف کننده با استفاده از الیاف کاملا طبیعی است که امروزه مانند سایر هنرهای کهن ایرانی رو به فراموشی می رود.
برای حمایت از دستان هنرمندانی که سالهای سال کوشیده اند تا میراث فرهنگ و هنر این سرزمین را به ما برسانند، ما نیز میکوشیم تا آیندگان را از این میراث گرانقدر بهره مند سازیم.
مکیه سادات ابراهیم زاده، متولد ۱۳۳۹، دانش آموخته طراحی لباس؛ قریب به چهل سال است که به کار آموزش طراحی و دوخت اشتغال دارم. سال ۱۳۵۹ مربی طراحی و دوخت سازمان بهزیستی شده، پس از مدتی نیز به استخدام سازمان فنی و حرفه ای در آمده ولی چون همیشه دوست داشتم مستقل کار کنم از بهزیستی استعفا داده و با تقاضا برای تأسیس آموزشگاه، در آزمونهای مدیریت و مربیگری شرکت کرده و با رتبه بالا پذیرفته شدم؛ پس از اخذ مدارک لازم با پیگیریهای فراوان، در دهه ی هفتاد مؤسس اولین مجتمع آموزشی هنری در ایران بودم که این مجتمع تا سال ۱۳۸۸ در اهواز به فعالیت خود ادامه داد. در تابستان همان سال نیز همراه با خانواده به کاشان مهاجرت کرده و پس از مدتی استراحت در اندیشه و تفکر طراحی روی پارچه های خاص افتادم که با پارچه های سنتی شَعربافی کاشان آشنا شده و طراحی، دوخت و تولید لباس با این پارچه ی اصیل ایرانی را آغاز نمودم و نشان “سادات مُد” را برای تولیدات خود برگزیدم…
فلذا “سادات مُد”، مجموعه ایست که با هدف طراحی و تولید مُد و لباس اسلامی ایرانی، پا به عرصه وجود نهاده و به اعتلای فرهنگ و سنت اسلام و ایران می اندیشد.